xie-eyewear-slide-brillen-3

Exclusieve monturen met karakter  

Xie Eyewear in Venlo is continu in beweging. Dat is ook te merken aan de collectie dames- en herenbrillen die wij voeren. Hierin vind je de bekende merken als G-Star of Tom Ford. We onderscheiden ons van de vele andere optiekzaken door het voeren van merken die zich onderscheiden in uitstraling, design en kwaliteit. Dit zijn merken die je misschien niet direct herkent uit de glossy’s of modebladen maar die qua design en ontwerp universeel en toonaangevend zijn. Ze zijn leading.

Nieuwe collectie brillen: eigenzinnig en trendy

Mykita, Dita en Caroline Abram zijn zulke brillenmerken. Exclusieve monturen met karakter. Soms verfijnd en stijlvol, een andere weer wat stoerder of juist met hele vrouwelijke lijnen. State of Art, Piet Hein Eek of Andy Wolf zijn ook goede voorbeelden van eigenzinnige en trendy brillen.

Vaak worden deze monturen in eigen fabrieken, van A tot Z ontworpen en geproduceerd. De ontwerpers maken zo geen 1400 brillen op een dag maar 14. Er komt ambachtswerk aan te pas. En dat zie je. Tom Stevens is een Nederlands voorbeeld van zo’n brillenmerk en één van de weinige ‘Hollandse brands’.

Japans handwerk

Wat Zwitserland is voor de horloges, is Japan voor de brillenwereld. In dit land worden door ambachtslieden met de hand de mooiste monturen vervaardigt. De grondstoffen zijn uiteenlopend; acetaat (kunststof), hoorn, goud of  titanium, het is allemaal vertegenwoordigd in onze nieuwe collectie monturen. Wil je een heel uniek ontwerp dan kan dat ook. Een op maat gemaakte bril. Of een bril gemaakt uit het plaatwerk van je lievelingsauto.  

Bij Xie kan (bijna) alles. Kom gezellig eens langs in onze optiekwinkel in Venlo en laat u verrassen.

Naar de winkel
Xie-Eyewear-WooDone_Collection2016_4

Lees meer over onze collecties


Top