Brillenglazen bij Xie Eyewear in Venlo
Brillenglazen bij Xie Eyewear in Venlo

Brillenglazen, welke moet ik kiezen?

Haarscherp zien draagt bij aan een comfortabel gevoel. Het is daarom belangrijk dat jij een brillenglas kiest dat bij jou past. Een criterium om op te letten is wat jij overdag doet. Ben je aan het werk, rijd je regelmatig auto of lees je vaak? De brillenglazen kunnen zo precies op jouw ogen afgestemd worden.

Als je een bril nodig hebt voor zowel veraf als dichtbij, dan zijn multifocale glazen de ideale oplossing. Hierin zijn diverse gebieden geslepen die in elkaar overlopen en waarmee je veraf en dichtbij goed kunt zien.

Ook speciaal voor op jouw werk zijn er brillenglazen verkrijgbaar. Met jouw multifocale bril kun je het beeldscherm van jouw computer niet duidelijk zien en voor een leesbril staat de computer te ver van jou vandaan. Bureauglazen zijn de oplossing hiervoor. Deze glazen corrigeren de ogen op korte en middellange afstand en het leesbereik wordt groter.

Ook ontspiegeling draagt bij aan het kijk- en draagcomfort van jouw bril. Hierdoor worden reflecties tot een minimum beperkt. De brillenglazen blijven transparant en helder en bieden beter contrast.

Meekleurende glazen bieden perfect zicht onder alle lichtomstandigheden. Meekleurende glazen passen zich snel aan verschillende lichtomstandigheden aan. Bovendien bieden meekleurende brillenglazen een UV-bescherming van 100 procent.


Lees meer over brillenglazen


Top