John

Eigenaar en Opticien

"Iedere klant krijgt van ons persoonlijke aandacht. Een uitstekende oogmeting, perfecte glazen en een mooi montuur. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten een bril kiezen die bij ze  past, waarvan ze zeggen: dat ben ik. Het mooiste is als een klant de deur uitgaat met een bril die fantastisch staat, maar waarvan hij aanvankelijk dacht dat het niets voor hem zou zijn."

 
 

Joyce

Assistent opticien

"Xie is een prachtige winkel. Er komen hier echt allerlei verschillende mensen. Van jong tot oud, van klein tot groot, van dik tot dun. Voor vrijwel iedereen vinden we een bril die bij de klant én zijn portemonnee past. Een bril waarvan hij zegt: dat ben ik. Ik ben gediplomeerd assistent opticien en tevens verantwoordelijk voor de boekhouding van Xie."

Ilse

Opticien en contactlenzenspecialist

 "Ik werk sinds 2006 bij John. Xie is een andere brillenwinkel. Als ik op straat loop, pik ik de mensen met een bril van Xie er meestal tussenuit. Ook anderen zien het als iemand een bril van ons draagt. Op Malta bijvoorbeeld werd een klant van ons gevraagd of hij een bril van Xie had. Geweldig, toch? Onze brillen zijn net even anders, hebben meer uitstraling en karakter."

  

Carine

Marketing- en social media specialist

"Xie eyewear leerde ik kennen als enthousiaste klant. Ik ben van huis uit journalist en leerde Xie kennen via freelance opdrachten. Nu zorg ik voor de marketing, het social media gedeelte en adviseer ik klanten die naar een nieuw montuur op zoek zijn. Een ideale combinatie voor mij."


Mark

Opticien, contactlenzenspecialist en optometrist

"In 2011 ben ik het team van Xie Eyewear komen versterken. Ik ben optometrist en lenzenspecialist. De afwisseling tussen oogmeting, montuur advisering en het werken in  de technische werkplaats zorgen ervoor dat ik mijn baan nog steeds de allerleukste vind."

Lees meer over Mark

  

Yvon

Opticien en contactlenzenspecialist

“Als je met een goed gevoel de deur uit loopt, dat je écht blij bent met je aankoop, daar krijg ik dan een kick van”. Na lange tijd in de mode & woonaccessoires  gewerkt te hebben,  kiest Yvon vanaf augustus 2017 voor Xie Eyewear: “zelf draag ik pas sinds anderhalf jaar lenzen en sinds een paar maanden mijn eerste echte bril. In een brillenzaak werken zal aan de ene kant heel anders zijn maar ik denk ook dat veel zaken overeenkomen. Contact hebben met mensen vind ik in ieder geval het allerleukst”.Top