Over ons

“Het combineren van karakters van mens én bril, dat is onze uitdaging!”

In de Klaasstraat in Venlo ligt, sinds 1999, de gezelligste optiekzaak van Venlo. Met etalages die de krant halen (want deze zijn super origineel), een uitgebreide collectie brilmonturen van onder andere Scandinavische, Italiaanse, Franse en Nederlandse makelij en opticiens en contactlensspecialisten die daartoe ook zijn opgeleid. Xie is eigenzinnig, vrolijk, verlegen en soms een beetje brutaal.

Ieder mens is uniek en wij zien het als een uitdaging om je mooie kanten te benadrukken en deze te combineren met die bril waarvan je zegt: ‘‘Dat ben ik.’’ We halen je mooie punten graag naar voren en zorgen er zo voor dat de mindere een beetje verdoezelt worden.

Dus die 'Beste Bril' voor jou gaan we zeker vinden. Onze collectie is uiteenlopend van elegant Frans (Caroline Abram), minimalistisch Deens (Monoqool), cool Duits (Mykita,) naar stoer Nederlands (G-Star) tot hip Oostenrijks Andy Wolf) en glamourous Amerikaans (Dita). Xie doet niet aan ‘kiloknallers’ en is trots op haar collectie van kleine en grotere merken waarbij kwaliteit, vakmanschap en schoonheid altijd voorop staan.

Waterbuffel, acetaat, titanium, goud, hout, 3D-geprinte kunststoffen; de materialen zijn uiteenlopend en vernieuwend. Bij Xie vind je waarvan je nog niet wist dat je het zocht.

KOM LANGS


Top