masahiro-maruyama-hoofd-1
masahiro-maruyama-hoofd-2

Masahiro Maruyama brillen

‘Perfectie’ is een begrip dat voor iedereen een andere betekenis heeft. Ook voor het merk Masahiro Mayurama. De materialen waar de monturen van worden gemaakt, worden op een bijzondere manier bewerkt, wat voor een bijzonder effect zorgt. De brillen zijn perfect imperfect en hierdoor origineel en opvallend. Als u op zoek bent naar een bijzondere bril, is het zeker de moeite waard om de brillen van Masahiro Mayurama te proberen.

Onderscheidende brillen

Wanneer u op papier uit de losse hand een rechte lijn of cirkel tekent, is deze zelden in één keer helemaal recht of rond. Een ruwe, eerste schets is vaak gewoon niet perfect. Ook niet voor brillenontwerpers. Of toch wel, want wat ís perfect? Het is iets waar Masahiro Mayurama op een interessante manier mee speelt. Bijvoorbeeld door handgetekende elementen in brillen terug te laten komen, maar ook door monturen van brillen deels binnenstebuiten te keren of stukjes montuur weg te laten. Dit alles gebeurt op een subtiele manier. De brillen blijven er hierdoor prachtig uitzien en blijvend onderscheidend.

Brillen van goede kwaliteit

De productie van Masahiro Mayurama is vakmanschap. De brillen van het merk worden op een traditionele wijze, met de hand gemaakt. Uitstekende kwaliteit kan daarom worden gegarandeerd. De monturen worden perfect afgewerkt, waardoor een goed gebalanceerde combinatie van materiaaldikte en vormen kan worden gerealiseerd. De functionaliteit van de brillenglazen en het design van de monturen zijn hierdoor volledig in evenwicht.

Bent u benieuwd geworden naar de brillen van Masahiro Mayurama? Kom dan gezellig langs bij ons in de winkel en kijk hoe ze bij u staan.

Masahiro-Maruyama-naast-1


Top