your-eyewear-brillen-hoofd-2
your-eyewear-brillen-hoofd-6
your-eyewear-brillen-hoofd-7
your-eyewear-brillen-hoofd-8
your-eyewear-brillen-hoofd-5-1100x700

Your Eyewear brillen

Een bril uitprinten? Het kan! U kunt het (nog) niet zelf doen, maar u kunt het wel laten doen door de ontwerpers van Your Eyewear. Het Nederlandse merk gebruikt de modernste 3d printers om volledig op maat gemaakte brilmonturen te produceren. Zo heeft u straks een bijzonder stukje innovatieve technieken, maar ook nog eens een bril die u helemaal naar smaak samenstelt en die de perfecte pasvorm heeft. Your Eyewear heeft een speciale samenwerking met de opticiens van Xie Eyewear in Venlo.

Nieuw montuur in vier simpele stappen

Het concept van Your Eyewear is vrij simpel en in vier eenvoudige stappen heeft u een nieuwe bril. Allereerst kiest u op de duidelijke en overzichtelijke website het model dat u aanspreekt. Hierbij heeft u de keuze uit negen unieke modellen, variërend van klassiek tot modern. Kies daarna uit acht kleuren om de voor- en zijkanten van de bril mee te sieren. Mix en match bijvoorbeeld de voorkant en veren voor een speels effect. Na het invullen van uw maten kiest u de aangesloten opticien die de bril definitief op maat instelt en u helpt met het afronden van de bestelling.

Bril met perfecte pasvorm

De brillen van Your Eyewear zijn 100% custom made en volledig aanpasbaar. Het is mogelijk om met de opticien de fijne maatvoering af te stellen en er zijn eventueel meer opties om de bril exact naar wens af te stellen. Op deze manier creëert u de bril die perfect op uw neus past en die dankzij het gebruik van de hoogste kwaliteit 3d geprint nylon jarenlang meegaat.

De 3d geprinte brillen van Your Eyewear bieden comfort dankzij een perfecte pasvorm en zijn daarbij een fantastische gadget! Een bril uit een printer, wie wil dit nu niet? De bijzondere collectie wordt exclusief verkocht bij Xie Eyewear in Venlo.

Your Eyewear 3d print brillen


Top